Xarxa de Metro Barcelona 2021

Metro de Barcelona és un portal web sobre el transport de la ciutat de Barcelona. Et convidem a navegar per les nostres seccions pensades per a trobar la tota la informació necessària per moure’t per aquesta meravellosa ciutat.

El nostre objectiu és oferir un espai de consulta on trobar tota la informació relativa als mapes, línies, horaris i tarifes del Metro de Barcelona.

En l’actualitat i des del la última actualització del 12 de Febrer de 2021 Barcelona compta amb un dels metres més moderns i eficients del món sent la segona xarxa més gran d’Espanya. El nostre treball serà analitzar i explicar de primera mà totes la seva característiques.

Des de l’any 2006 tota la xarxa del metro de Barcelona està sent adaptada per a la seva utilització per les persones de mobilitat reduïda. Informar a aquestes sobre els espais i *lineas on poden transitar serà un dels nostres objectius més important a més de promoure accions perquè el metre Barcelona sigui un espai més social i cultural per a tots.

A la ciutat de Barcelona també existeix una xarxa de transport de rodalies. Intentarem afegir als nostres plànols i mapes les interconnexions entre els dos sistemes de transport.

Feu un comentari